Logo

vignett

Nyhetsbrevarkiv
Nytt styre i BKR

 

20. april var det representantskapsmøte for eierkommunene i BKR, og på agendaen sto valg av ny leder, nestleder og et styremedlem til styret i BKR. Valgkomiteens innstilling til nye representanter ble vedtatt i møtet, og følgende personer ble valgt:

Ny styreleder: Knut Martin Glesne, valgt for to år

Ny nestleder: Hans Eid Grøholt, valgt for ett år

Nytt styremedlem: Linn Kristin Evju

Øvrige styremedlemmer er Carina Tangen og Ann M. Olsen (Ansattrepresentant)

 

 
NKRF og BKR på kommunalpolitisk toppmøte 2017

NKRF og Buskerud Kommunerevisjon IKS med felles stand på årets viktigste møteplass for politisk og administrativ ledelse i kommunesektoren.

KS samlet kommune-Norge til Kommunalpolitisk toppmøte i Oslo 5. april. Temaet for årets toppmøte var: Helt innafor. Vi tar steget fra utenforskap til HELT INNAFOR. Et aktivt og inkluderende folkestyre - der folk blir sett og hørt. En kommunesektor med likeverdige tjenester - der folk blir gitt ansvar og vist tillit.

Sammen med Buskerud Kommunerevisjon IKS (BKR) representerte NKRF kommunal revisjon og tilsyn med en felles stand på denne sentrale og viktige møteplassen for ordførere, rådmenn og andre kommunetopper.

De samme er også representert tilsvarende på Rådmannslandsmøtet til KS 6. april.

Det felles budskapet fra kommunal revisjon og tilsyn ble synliggjort overfor de viktiste beslutningstakerne i kommune-Norge.

Les mer

 

Les mer …
 
Nyhetsbrev fra BTV-samarbeidet oktober 2016

Her finner du vårt nyhetsbrev fra oktober 2016

Buskerud Kommunerevisjon IKS samarbeider med de kommunale revisjonsordningene i Telemark og Vestfold.

Sammen utgir vi et nyhetsbrev, der du kan orientere deg om siste nytt innen kommunal økonomi, tilsyn og kontroll. Nyhetsbrevet kommer ut ca tre ganger per år.

Ta kontakt på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrevet

 

 
Nyhetsbrev fra revisjonssamarbeidet i Buskerud, Telemark og Vestfold

Årets første nyhetsbrev er sendt ut, og her kan du blant annet lese nytt om kommunesammenslåing, ny lov om offentlige anskaffelser,og nye regler for kortsiktige lån i kommunene. Du kan også lese nye forvaltningsrevisjonsrapporter innen blant annet byggesak og korrupsjonsforebyggende tiltak.

Les nyhetsbrevet her

 
Informasjon om BKRS åroppgjørsmøte 25.november 2016

Her finner du foreløpig program og invitasjon til årsoppgjørsmøtet.

I tillegg til interne foredragsholdere fra BKR, så kommer Kristine Gjesmoe Solberg, virksomhetsleder lønningskontoret for Lier, Øvre Eiker og Nedre Eiker kommuner, for å dele sine erfaringer fra lønnsavstemninger. Seniorrådgiover i Norges kommunerevisorforbund NKRF og utredningsleder i Foreningen for god regnskapsskikk, Knut Erik Lie, kommer også.

For at vi skal få temaer som treffer så mange som mulig, er vi avhengige av å få innspill fra dere om temaer som kan være aktuelle å ta opp. Vi ber spesielt om at «spørsmål og svar» til årsoppgjøret sendes oss i forkant.

Den enkelte kommune står fritt til å stille med flere representanter. Hvis du ser at det er andre i din organisasjons som burde hatt denne invitasjonen, vil vi sette pris på om du videreformidler denne. 

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  innen 18. november 2016.

Årsoppgjørsmøtet er gratis for våre eierkommuner, KF-er og IKS-er.

 

 

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 1 av 4

Besøksadresse - Øvre Eiker vei 14 - 3048 Drammen 
Postadresse - Postboks 4197 - 3005 Drammen
Tlf: 409 10 200