Logo

vignett

Nyhetsbrevarkiv
Regnskapsmappe for kommuner og fylkeskommuner foreligger nå i oppdatert utgave

I denne oppdateringen er flere av skjemaene endret for å kunne anvendes ved avslutningen av årsregnskapet for 2017.

Regnskapsmappen er oppdatert med nye endringer i aktuelt regelverk og kommunale regnskapsstandarder. Inndelingen av regnskapsmappen i to deler er ikke videreført. Det er nå én samlet innholdsfortegnelse for hele regnskapsmappen.

Regnskapsmappen skal være til hjelp og støtte i forbindelse med årsavslutningen for 2017, men også i det løpende regnskapsarbeidet i 2018. Det er egne skjemaer for merverdiavgift tilpasset merverdiavgiftssatser i 2018, slik det er foreslått i statsbudsjettet. 

De fleste skjemaene er årsuavhengige og kan brukes også i 2018.

En kontaktperson i hver av våre eierkommuner/fylke skal ha mottatt regnskapsmappen fra oss. Dersom det er spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

 

 
Nyhetsbrev fra BTV-samarbeidet i november

I årets siste nyhetsbrev kan du blant annet lese om statens nye krav til digitalisering i kommuneal sektor. Noen av kravene som er satt gjelder bl.a. deling og tilgang på geodata, krav til informasjonssikkerhet og personvern.

Du kan også lese om hvordan man kan gjøre tryggere offentlige innkjøp, nytt fra GKRS om regnskapsstandarder, og om nye regler om trekkfri kostgodtgjørelse. 

Les hele nyhetsbrevet her

 

 

 
Nyhetsbrev fra revisjonssamarbeidet i Buskerud, Telemark og Vestfold

Årets første nyhetsbrev er sendt ut, og her kan du blant annet lese nytt om kommunesammenslåing, ny lov om offentlige anskaffelser,og nye regler for kortsiktige lån i kommunene. Du kan også lese nye forvaltningsrevisjonsrapporter innen blant annet byggesak og korrupsjonsforebyggende tiltak.

Les nyhetsbrevet her

 
Nyhetsbrev fra revisjonssamarbeidet i BTV juni

I årets andre nyhetsbrev kan du blant annet lese om endringer i stiftelsesloven og aksjeloven, nye personvernregler og innføring av nye standardkoder for utveksling av regnskapsdata.

Hele nyhetsbrevet finner du her 

 
Nyhetsbrev fra BTV-samarbeidet oktober 2016

Her finner du vårt nyhetsbrev fra oktober 2016

Buskerud Kommunerevisjon IKS samarbeider med de kommunale revisjonsordningene i Telemark og Vestfold.

Sammen utgir vi et nyhetsbrev, der du kan orientere deg om siste nytt innen kommunal økonomi, tilsyn og kontroll. Nyhetsbrevet kommer ut ca tre ganger per år.

Ta kontakt på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrevet

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 1 av 4

Besøksadresse - Øvre Eiker vei 14 - 3048 Drammen 
Postadresse - Postboks 4197 - 3005 Drammen
Tlf: 409 10 200